Zo zorg je dat je klaar bent voor dé L&D-vragen van morgen!

Digitalisering, automatisering en robotisering veranderen de manier waarop we werken. En de veranderingen gaan snel. Maar wat is nu precies de impact van digitalisering op ons werk? Hoe helpen we organisaties en leidinggevenden om het beste uit hun mensen te (blijven) halen in de continu veranderende werkomgeving? En welke rol is daarin weggelegd voor jou als HR/L&D-professional?

14 JANUARI 2020 | WERKENDAM | 15 -19 UUR | GRATIS


Nieuwjaarsreceptie met keynote van Elke Geraerts

Terwijl robots steeds meer taken van ons overnemen, buigt Elke Geraerts zich gefascineerd over de vraag waarin de uniciteit van de mens schuilt. Wat zijn de onvervangbare kwaliteiten van het menselijk brein? Welke bijzondere kenmerken leveren ons een competitief voordeel op ten opzichte van onze digitale tegenhangers? En wat moeten organisaties doen om voorop te blijven lopen in deze tijd van digitalisering? In haar keynote Authentieke Intelligentie geeft Elke ons praktische tips en handvatten om als mens en organisatie het verschil te blijven maken.


Aansluitend aan de keynote van Elke Geraerts kun je plaats nemen aan een van de Ronde Tafels om samen met collega-practitioners de praktische vertaalslag te maken naar eigen business challenges en/of Insights-toepassingen. Vanaf 17:00 uur heffen we samen het glas op een nieuw jaar waarin we wederom met passie zullen werken aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties.

ELKE GERAERTS


'Dit is het moment om onze menselijke kwaliteiten te versterken'

COMMUNITY LEARNING


Maak samen met collega-practitioners de praktische vertaalslag naar Insights-oplossingen die organisaties kunnen helpen om in dit digitale tijdperk het beste uit hun medewerkers, teams en leiders te halen.

Online leren met AI-expert Jim Stolze

Meer weten over dé meest ingrijpende technologische ontwikkelingen van deze tijd? Leer alles over AI en digitaal transformeren met de online classes van Jim Stolze.

JIM STOLZE


'Digitaal is een mindset'