Zo zorg je dat je klaar bent voor dé L&D-vragen van morgen!

Digitalisering, automatisering en robotisering veranderen de manier waarop we werken. En de veranderingen gaan snel. Maar wat is nu precies de impact van digitalisering op ons werk? Hoe helpen we organisaties en leidinggevenden om het beste uit hun mensen te (blijven) halen in de continu veranderende werkomgeving? En welke rol is daarin weggelegd voor jou als HR/L&D-professional?

TERUGBLIK NIEUWJAARSRECEPTIE


Nog lang niet uitgepraat over thema digitalisering

Op dinsdag 14 januari jl. heffen zo’n 100 Insights practitioners het glas op het nieuwe jaar. Maar eerst buigen ze zich gezamenlijk over misschien wel onze grootste uitdaging in het nieuwe decennium: hoe helpen we organisaties het beste uit hun mensen te (blijven) halen in dit tijdperk van digitalisering? 

ELKE GERAERTS


'Dit is het moment om onze menselijke kwaliteiten te versterken'

COMMUNITY LEARNING


Maak samen met collega-practitioners de praktische vertaalslag naar Insights-oplossingen die organisaties kunnen helpen om in dit digitale tijdperk het beste uit hun medewerkers, teams en leiders te halen.

Online leren met AI-expert Jim Stolze

Meer weten over dé meest ingrijpende technologische ontwikkelingen van deze tijd? Leer alles over AI en digitaal transformeren met de online classes van Jim Stolze.

JIM STOLZE


'Digitaal is een mindset'