Online leren met AI-expert Jim Stolze

In het kader van het thema Bits.Bytes.Humanity werken we nauw samen met Elephant Road. Een jonge organisatie die de expertise van toonaangevende sprekers en auteurs van DenkProducties ook online beschikbaar stelt via digitale leertrajecten. We mogen het online programma Digitale transformatie van AI-expert Jim Stolze aanbieden met €100,- korting voor Insights practitioners.

Online class: Digitale transformatie

Welke kansen bieden kunstmatige intelligentie (AI), IoT, big data, Blockchain, VR of Chatbots voor de mens? Hoe kunnen teams en organisaties blijven groeien en welke vorm van leiderschap hoort daarbij? Wat kunnen we leren van bedrijven als Netflix en Über? In deze online class neemt AI-expert Jim Stolze je in 7 online tracks van 30 - 60 minuten mee langs alle belangrijke facetten van digitaal transformeren.


Je kunt deze online class volgen in je eigen tijd en tempo en rechtstreeks met €100,- korting aanschaffen bij Elephant Road. Met de code insights betaal je €99,- (excl. BTW) i.p.v. €199,- (excl. BTW).

Jim Stolze verwierf bekendheid als boegbeeld van TEDx in Europa en ver daarbuiten. Momenteel is hij als tech-ondernemer actief op Amsterdam Science Park. Met zijn bedrijf Aigency levert hij oplossingen op het gebied van kunstmatige intelligentie aan grote bedrijven.

Volg gratis de nationale AI-cursus

Artificiële of kunstmatige intelligentie wordt dé meest ingrijpende technologische ontwikkeling van onze tijd. Er wordt zelfs gezegd dat AI meer verandering teweeg gaat brengen dan het internet. Hoog tijd om er meer over te weten te komen!


Jim Stolze ontwikkelde samen met een aantal Nederlandse hoogleraren de gratis nationale AI-cursus. Aan de hand van interactieve tracks en boeiende cases leer je alles over AI en zie je hoe het nu al toegepast wordt in jouw dagelijkse leven. Je kunt de AI-cursus volgen in je eigen tijd en tempo.

Community Learning events

Maak samen met collega-practitioners de praktische vertaalslag naar Insights-oplossingen die organisaties kunnen helpen om in dit digitale tijdperk het beste uit hun medewerkers, teams en leiders te halen.